Saturday, June 21, 2008

"Du öppnar programmet Microsoft Word för första gången. Är du säker på att du vill öppna programmet? Ja/Avbryt"

Funderar på att skola om mig till catwalk-coach, men hittar ingen sån utbildning.

Årets bandnamn: Serj Tankian and the Flying Cunts of Chaos.


Serj.

Försökte läsa Stig Larssons "Autisterna", men tvingades ge upp. Märkligt hur en författare kan ha så mycket cred när han skriver så dåligt, rent språkligt. Jag antar att innehållet är helt fantastiskt, om man orkar ta sig igenom det snåriga språket.

En gång för alla: En win-win-situation är INTE en situation där flera inblandade parter vinner på situationen, utan situation där en part vinner hur han/hon väljer att göra i situationen. Det är verkligen på tiden att särskilt Maud Olofsson och dylika klyschsvingare lär sig detta.

En av Sveriges sämsta journalister, 80-talets svar på Tilde de Paula, Ingela Agardh har trillat av pinn. P1 satte in programmet "Samtal pågår med Ingela Agardh" dagen efter. Smakfullt.

Nu kan man sova gott om nätterna igen. Kanal 5 ska börja visa "Fresh Prince i Bel Air" igen, från avsnitt ett. Man var ju lite orolig där ett tag.

Miraklen tid är inte förbi - TV4 Plus börjar visa originalversionen av "The Office". Jag gissar att en eller flera personer i beslutande positioner har fått solsting.



Men varför envisas TV4 med att kalla sina David Hellenius-program "humorsatsningar"? Fattar liksom inte vad som är humor med det.

På tal om saker som inte är roliga - Alla älskar fan INTE Raymond!

Peter Wahlbäck nämnde i tidningen City att Östermalmstorgs tunnelbanestation är reklamfri. Mycket intressant, och sant när jag tänker efter. Men jag lyckades jobba där i nästan två år utan att lägga märke till det. Och det är ju märkligt - hur kommer det sig att det är så? I högerns högborg?

"Åsa Nisse The Mjosikal" (den stavningen) ges på Årsta slott. Inte missa!



Nu när Sverige har åkt ur fotbolls-EM alldeles för tidigt har vi ett utmärkt tillfälle att byta ut förbundskapten Lagerbäck mot Peter Antoine!

Contributors

Blog Archive