Monday, January 26, 2009

Mannen läser Fria och blir som vanligt förbannad

Fria tidningen (inklusive Stockholms Fria) dimper ned i brevlådan cirka klockan 03.00 varje lördag, natt mot söndag. Då vaknar alltid Mannen. Vet inte om det är meningen att man ska rusa upp direkt då, mitt i natten, och läsa sig upprörd och förstörd av allt elände som rapporteras om. Denna vecka väntade jag med att läsa mig upprörd och bli förstörd av allt elände ända till idag, måndag vid lunchtid. Tidningen ETC gör en förresten ännu mer upprörd än Fria-tidningarna, så den har jag tvingats sluta läsa.



Först: Lägg för helvete ned allt trav! Eller "travsport" eller vad fan de feta, sinnessvaga och empatistörda män i 50-årsåldern som roas av detta påfund nu kallar det. Läser (här) om hur de stackars djuren får tungan fastbunden, huvudet nedspärrat och speciella öronproppar "som under loppet kan ryckas ut för att aktivera flyktinstinkten". För att inte tala om alla bisarra träningsmetoder och skador som hästarna utsätts för. Jamenarhallå, vad fan är det frågan om?! Är detta i verkligheten? Låt de feta männen i 50-årsåldern springa själva med tungan fastbunden och aktiverade flyktinstinkter, och låt andra satsa pengar på vem som kommer först i mål. DET skulle vara underhållning det!



Sedan: Professor Mattias Gardells krönika "Får de göra så?" om Israel-Palestina-konflikten bör alla läsa. Fler röster måste höjas för att dra ned brallorna på FN. Det är en falsk skitorganisation som finns till för att hålla de starka fortsatt starka, och de svaga fortsatt svaga. Det vore tragiskt om det ska krävas fler världskrig för att skapa äkta rättvisa i världssamfundet, men det lär väl bli så, mark my words.

Contributors

Blog Archive